Lábápolás - Pedikűr - Manikűr
  1182 Budapest XVIII. Marosvásárhely u. 48.
 
 
  Bejelentkezés, időpont egyeztetés: 06 30 715 3310  
Bemutatkozás

Manikűr

A manikűr kifejezés a latin manus (kéz), valamint cura (gondozás) szavakból lett mesterségesen összeállítva.

A manikűr a köröm rövidítését, formázását, a köröm felületének polírozását és a körömágy bőrének vitaminos olajjal való ápolását, valamint igény esetén a körömágy bőrének kivágását tartalmazza.

A méhviaszos körömápolást (más néven Japán manikűrt) a manikűr kiegészítéseként szokták alkalmazni, de önállóan is kérhető. A kezelés során természetes méhviaszt juttatunk a köröm rostjai közé, majd ezt egy speciális por segítségével rögzítjuk és polírozással tartós, csillogó fényt adunk a körömnek. A kezelés hatására a köröm és a körömágy egészségesebb, erősebb és szebb lesz. A kezelést 2-3 hetente érdemes megismételni, ekkor az előző kezelés óta nőtt körömfelület is kezelve lesz méhviasszal, majd a teljes körömfelület újra tartós, csillogó fényt kap. Gyenge, töredezett körmök esetén, különösen műköröm eltávolítás után csodálatos eredmény érhető el.

A paraffinos kézápolás a kéz bőrének fertőtlenítésével, radírozásával, és vitaminos krémmel történő ápolásával kezdődik. Ezt követően a kezet folyékony paraffinba mártjuk. A paraffin fürdő olyan meleg, hogy éppen csak langyosnak lehet érezni. A kezet rövid szünetekkel háromszor kell belemártani a fürdőbe, így három paraffin réteg kerül a kézre, majd nylon zacskóban és frottír törölközőben melegen tartjuk, hogy a magnyílt pórusokon keresztül a hatóanyag mélyen felszívódhasson. Kb. 20 perc elteltével a zacskót a megszilárdult paraffinnal együtt lehúzzuk a kézről. Természetesen, egyszeri kezeléstől, nem lehet csodákat várni. A paraffinos kézápolást célszerű kúraszerűen alkalmazni, attól függően, hogy mennyire van kiszáradva a kéz bőre. A tapasztalatok alapján az első két héten heti 2 alkalom, utána két hétig heti 1 alkalom, majd kéthetente 1 alkalom ajánlott, a megfelelő állapot eléréséhez.

Körömpótlásra hiányos vagy sérült körmök esetén van szükség. A hiányzó vagy sérült körömrész pótlása UV fényre keményedő gombásodás elleni géllel történik.

A Brisa™ Lite leoldható UV zselé a természetes körmöket kedvelők részére lett kifejlesztve, akiknek a körme egy gyengéd megerősítést igényel oly módon, hogy közben a természetes körmük nem károsodik. Különösen előnyös a Brisa™ Lite leoldható UV zselé rendszer azok számára, akiknél a Shellac kezelés a természetes körmük, vékonysága, egyenetlen felszíne, illetve gyengesége miatt nem azt az eredmény hozza, ami egy átlagos természetes körömnél elvárható.
A Brisa™ Lite elkerülhetővé teszi a körömfelszín-reszelést, körömlemez-elvékonyítást. Teljesen természetes a kinézete. A Brisa™ Lite az első leoldással eltávolítható körömmodellező zselé. A Brisa™ Lite használatával a természetes köröm egyáltalán nem károsodik.

Pedikűr
Gyógypedikűr
Manikűr
Árjegyzék
Képek
Térkép
 
Masszázs az otthonában

Az oldalt készítette: Petika